inför troja

Det är fredag och det är HOCKEY.

IK Oskarshamn har forfarande inte tagit mer än 1 poäng på hemmaplan. Senast IK spelade hemma så blev det förlust mot Örebro med 2-4. Innan dess blev det 1poäng mot Leksand då Tobbe Holm tryckte in kvitteringspucken med 2sekunder kvar.

På bortaplan har det dock blivit lite bättre utdelning. Först förlust mot Malmö med uddamålet. Sedan krossades Rögle med 5-0 och nu senast slog vi Växjö med 5-3.

IK har 7poäng av 15möjliga. Tycker att CG skrivit väldigt bra i sin blogg angående att vi mött de fem (på förhand) bästa lagen och ändå lyckats knipa 7pinnar.

Ska bli ruskigt intressant att se hur IK reagerar mot motstånd som vi faktiskt ska slå. Kravet höjjs på laget för varje match som vi vinner. Nu förväntar sig publiken trepoängare efter trepoängare. Med all rätt med tanke på vilket bra spel laget ändå visat upp.

Blue Front Support är klart mycket bättre än vad jag trodde på förhand. De känns proffsiga och har redan anordnat 2resor med bra resultat. De blir hyllade av motståndarfansen och av laget.

Nu kommer dock en tuff tid för både Blue Front och IK Oskarshamn. Troja-Ljungby är knappast inte seriens mest attraktiva lag att se IK möta. Vilket borde betyda att färre folk kommer till hallen vilket per automatik leder till sämre stämning.

Nu tror inte jag att det kommer vara dålig stämning ikväll men Troja klingar inte lika högt som Leksand.

Att IK får det tuffare är just för att man nu inte längre är underdogs. I kvällens match är det IK som ska bestämma. Vilket vi inte varit vana vid de första fem matcherna.

//Robin

 

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Tack underbara IK för att ni gjorde som jag sa. Manglade Troja. TACK!

2010-10-01 @ 21:52:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: