Det blir kval nedåt.

Tänkte försöka sammanfatta matchen... vet inte hur man ska förklara IKO spelade inte dåligt men det kändes som allt för många inte ville vara med. Dom första  fem minuterna av matchen är vi ju inte ute ur egen zon.  Det verkar inte finnas någon glädje det känns som dom tycker det är helt meningslöst.
Kanske inställda på kvalet men va fan man kan ju iaf försöka.
Löfberg t.ex inte en tillstymmelse till defensivt arbete. Ragnar och sjödell wiklander står bara o glor väntar typ en två sekunder innan dom går ut o tar sin spelare.
Det är så jävla tafatt från många man backar hem när dom kan gå upp o möta pucken o sätta press i stället.


Nog om matchen Malmö gjorde ingen höjdarmatch dom åkte upp hit tog sina tre poäng och åkte hem inte mer.


15 poäng upp nu 15!!! Jävla poäng detta är så kört nu det måste alla ställa in sig på vi måste komma in i kvalet med en sju helvetes vilja att visa att nu jävlar ska vi krossa allt motstånd...


// Löjjan

Kommentarer
Postat av: Frippe

Givetvis bedrövligt tråkigt att det blir kval nedåt. Men det känns lite som det är ett läge för ik att "ta ett steg bakåt, och två steg framåt". Ett negativt kval mot Tingsryd, Troja och Nybro kan få upp den där Oskarshamnspatriotismen som fanns runt IKO förr. Ett utmärkt läga att fylla hallen runt dessa derbyn och åter få upp intresset för Hockeyn i stan. De senaste åren då IK hamnat på plats 8-12 är de mest förödande platserna att hamna på, ett ingemansland där känslan blir likgiltig. Nu kan vi iaf förhoppningsvis vinna ett nagativt kval, få med oss en positiv stämning till nästa säsong.



På något sätt måste man se det positiva i allt detta mörka. Men visst faan såg det slött ut på många håll igår. Juniorishockey där man bara åkte skridskor när man själv hade pucken...

2010-01-23 @ 10:47:21
Postat av: Ruskprick

http://www.ikoskarshamn.artisan.se/Pages/Page.aspx?pageId=1



Tanken är nog god men är det verkligen i rätt ände dom vänder sig till? Å andra sidan vart skulle de vända sig? Jag syftar på företrädare för förra supporterklubben Moore Support. Företrädarna som aldrig lyssnade på någon annan och drev sin egen linje rätt ner i ättestupet där de fortgår med sin linje..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: