Nu börjar det närma sig..

Fick hem tidningen "Nedsläpp" idag. En trevlig läsning den där tidningen!

Seger över lakers i onsdags, otacksamt att spela när Zlatan och co spelar VM-kval.. men men. 4-2 och tydligen bland vår bästa match hittils. Dock kan man läsa på lakers forum att man var allt annat än nöjd.

Nu gäller bara en sak.. Seger uppe i Sundsvall! vore riktigt gött med tre färska poäng i ryggen mot Troja.

Trippen till Virserum på söndag är hotad.. har en summa på hela 45kronor på kontot.. men vem vet. det kanske löser sig det också.. =)

Kul läsning på dalademokraten.se för någon dag sedan. De hade med hjälp av expressen listat upp lönelistan över HockeyAllsvenskan. Här är reslutatet.

Lönelistan 09/10

länk: http://www.dalademokraten.se/Templates/pages/news.aspx?id=86311 

Med något snabb "huvudräkning" får jag det till att varje spelare i IK Oskarshamn tjänar i snitt ca 16700:- i månaden och då har jag tagit med de spelare som står på Eliteprospects just nu.

Leksands spelare tjänar dock ca 86200:- i snitt. Kanske något att ha i tanken när Oskarshamn och Leksands ställs emot varandra.

//Robin

Kommentarer
Postat av: Hasse

Att folk gnäller på Dag fårstår jag inte. Han har fixat ett lag som står i samma klass som Mora och Björklöven(enligt mig) och då har IK 1/3 av vad deras lönebudget är om man nu ska gå efter den listan.

Bra jobbat Dagge!

2009-09-12 @ 00:10:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: