2matcher 3poäng och IKO får det tufft att klara PO

Bofors i serieledning, efter deras försäsong trodde jag verkligen inte att de skulle gå såhär bra i början.

"Äntligen" är min rubrik på den här veckan, äntligen har vi kommit igång på riktigt! Hockeysäsongen är igång och imorgon början även Elitserien sina matcher..

Div1 började idag, Nybro vikingarna började på sämsta tänkbara sätt.. ska man upp lika snabt som man åkte ner så ska man inte torska mot Tingsryd, även om de är ett bra lag..

Hockeyallsvenskan kommer sluta såhär efter 52omgångar

1 AIK
2 Västerås
3 Leksand
--------------
4 Mora
5 Växjö
6 Malmö
7 Bofors
--------------
8 Troja-Ljungby
9 Almtuna
10 Björklöven
11 Oskarshamn
12 Sundsvall
--------------
13 Borås
14 Örebro

usch vilken tråkig tabell om den nu slutar så.. men jag tror verkligen att vi kommer få det riktigt tufft iår.. Matchen mot Troja var också väldig jämn. mellan 6:an Malmö och 11:an Oskarshamn kommer det vara riktigt jämnt. Men tror ändå att det är Bofors som kniper sista 7:e platsen..


Veckans Kanon och Kalkon

Kanon:

3: Stämningen i Arenan.. trotts "bara" 2200pers lyckades stämningen bli rätt bra, kul! Riktigt kul!

2: 3poäng på två matcher, bättre facit än ifjol! men visst hade 6 poäng inte varit så tråkigt.

1: KÄNSLOR:
Ishockey är underbart, sport är underbart.. äntligen har känslorna börjat komma igen, efter en ganska så onykter sommar.. Förlusten uppe i Sundsvall var tråkig, men känslan innan matchen var riktigt behaglig, under matchen var den mest bara jobbig men den fanns där hela tiden. Nervöst var ordet.
Troja matchen var också nervös, och känslan och nervositeten som är så underbart jobbig tog över hela mig.. Salo visades upp på läktaren så även han måste ha visat känslor.. Oscar Andersson jubel när han gör 3-2 måste vara en känsla som känns helt underbart, för mig var det underbart.. men undrar hur det var för Oscar.. sjukt gött var det iaf!

Kalkon:

skandal att domarn ska var anonym!! Man kan ju inte direkt klaga på domarn under matchens gång.. förutom att bua.. Nej sätt på namnen också, eller ska vi kanske inte ha namn på spelarna heller? risken finns ju faktiskt att de blir hotade...! Domare David Bergman som jag aldrig hört talas om var iallafall total värdelös igår.. fy!!

Västerås borta på Onsdag.. det blir tufft!!

//Robin
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: