Derbyt + sista matchen

Som sagt så följde jag med på derbyt i Onsdags.. och vilket derby det blev.

Spelmässigt var det väl kanske inte så jäkla kul, men vilken härlig inramning och stämmning det var på oss borta vid "borta stå".. Vi som stod där och skrek var rätt överlägset bättre än den lilla Nyyboo klacken precis brevid.

De två första perioderna funkade allt perfekt, IKO lekte på planen och Moore-Support ägde hela hallen. Längesen man var på ett så gött derby trots det tråkiga spelet.

Men sen kollapsade allt igen, en Nybro fjolla kommer och kaxar upp sig varpå han får både en körv och spott på sig i tredje perren.. vilket slutade med att en person blir utkastad.. sen strax efter var det dags för nästa.. en kille från klacken hoppar på "sina egna" .. det var så jäkla tröttsamt och riktigt jäkla tråkigt!.. en fin inramning på kvällen som slutade i fiasko.

Det ska dock sägas att det KLACKEN självklart inte står bakom sådant här som händer, att enstaka personer gör bort sig kan man tyvärr inte rå för..

Kul förresten att det var så mycket folk, ikväll blir det till att skrika sig hes igen.

På tal om ikväll.. om bara några timmar är IK Oskarshamns A-lag 2008-2009 över.. Intressant att se vilka spelare som sticker och inte. Som sagt kommer lönerna sänkas med 20%!!!!!! återstår att se om det blir som i Malmö eller inte.. lär ju iallafall vara jäkligt mycket juniorer nästa år (igen)

Ska bli ruskigt intressant att se vilka som blir årets Slitvarg/Spelare..

Mina val:
Slitvarg - Chris Nybeck

Spelare - Alexander Johansson

Mot Almtuna ikväll lär vi väl inte ha en chans.. hoppas iaf att IKO försöker göra en så bra match som möjligt.. blir besviken om det blir en AIKx2

//Robin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: