vi skulle fan haft 3..

Kan inte släppa det. Försöker se det positiva att vi faktiskt vann matchen.

Men vi skulle haft tre poäng och Sundsvall skulle inte fått åka hem med 1pinne. inte ikväll.

Tycker att vi gör en bra match, speciellt om vi tittar tillbaka på hur det har sett ut. Men vi slarvar alldeles för mycket och det är mycket individuella misstag.
Men somsagt, vi kontrollerar sista perioden väl och Sundsvall är egentligen aldrig riktigt nära, ändå får de 2-2.

+ ikväll
Justin Cox!! Shit vilken match han gör. sliter i varenda jävla byte. Utan tvekan den bästa spelaren på isen ikväll. Smäller på som om det vore en OS-final. Där har vi en kille med stort hockey hjärta!

Sjödell Wiklander! Går inte att såga en spelare som gör två mål på en kväll. Tycker att han har lyft sig ordentligt, tyvärr fick han inte spela med sin lekkamrat Toivo ikväll. Snygg straff igen!

PP-spelet!! Slutet på första perioden var ju grymt bra! Inte sett IK spela sådant PP på år och dar tror jag. Surt bara att pucken inte ville in..

- ikväll
Vill väl inte hänga ut enskilda killar egentligen. Men nr 90 ska nog åka tillbaka till Gotland..

tittar puck.. Tycker att IK tittar alldeles för mycket puck ibland. Är man påväg mot pucken så kan man väl vrida lite lite på huvudet för att se hur det ser ut?. Eller?

domarn.. inte ens värt att kommentera. Men gör man en dålig match så ska man också veta det. Domarn har blivit som en helig man som inte får ta emot kritik. Förjävligt är min åsikt.
Det klagas mycket på domarn jag vet! Men står man en meter ifrån och ser en oschysst incident så reagerar man väl? Man kan ju inte skylla på att man inte såg iallafall.
Lägger man en nivå så ska man fan hålla den!

Kul förresten att laget firar segern precis framför Sundsvalls bås! Extra krydda! Sånt gillar jag!

Go stämning i hallen stundtals, men är det inte lite tjatigt med samma trummspel en hel match igenom? bara lite tjatigt?... lite iallafall?

//Robin

Kommentarer
Postat av: the one

Nummer 90 och nummer 55 kan vi kicka direkt! Ingen av dom håller tyvär allsvensk klass det håller jag med dig om! Nu ser det plötsligt tunt ut på back sidan igen! Hoppas verkligen Bozic blir helt återställd snart annars kommer vi få problem. Det Zion visade upp igår gör mig livrädd, och att han får så mycket speltid är en gåta.

2009-12-09 @ 09:59:02
Postat av: zemus

Kanske dags att kalla hem Per Svensson?

2009-12-09 @ 21:43:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: