abb arena - ett skämt?

Var inte alls imponerad av ABB Arena. Den var ju dock väldigt snygg och riktigt fräsch. Men hade väl förväntat mig lite mer.

Tittar man åt ena långsidan så ser det nästan ut som kinnarps.. men tittar man på den andra långsidan, ja då ser den ut att ta in färre folk än Virserums hall.. konstigt tycker jag.

Det som gjorde mej lite besviken va också att deras klack inte hördes ett skit och det var inte för att de lät dåligt, utan för att de helt inte hade en enda ramsa att bjuda oss på.

att 5personer kan skrika "en klack i hallen" och inte får någon respons är ju helt sjukt.. och då ligger man under med 2-0 också.

---------------------

Hur många här har klagat på att man måste gå ut längst långsidorna för att kunna röka? att man inte får lämna Arena Oskarshamn för att kunna dra i sig en cigg?.. vad jag vet så hör jag nästan klagomål hela tiden på det.

I ABB Arena så får man inte gå någonstans?!.. man får alltså inte gå ut från Arenan alls.. fanns ingenstans där man kunde röka. Helt sjukt och eftersom att 80% av oss som var på plats rökte så blev det här ett problem.

Vi fick jobbiga vakter efter oss vilket vi tyckte va helt onödigt. Vi frågade snällt om man ändå kunde gå ut så att dom ser att man står där o röker.. men nej nej. Vi har bara åkt över 30mil och har 30mil hem, vilket dom sket fullständigt i. OK om vi varit 50pers och så men nu?

---------------------

Matchen va rätt seg faktiskt, vi kom inte alls upp i fart och var väl egentligen aldrig nära efter deras 1-0 mål. Innan dess hade vi öppet mål men skjuter egen spelare i rumpan.

--------------------

Trotts nederlaget så ångrar jag inte alls att jag åkte upp, vi var ett gött gäng som var där för att se hockey och ha det trevligt. Lärde känna några nya personer lite lätt så det var också gött!

//Robin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: