3-0 med snygga mål och en tråkig fajt..

Fysiska spelare säger alla.. men slåss kan vi tydligen inte. Kanske ska lägga lite pengar på en boxningstränare till nästa säsong?! Nej skämt åsido, Örebro var inget bra lag igår, IK styrde lite som de ville utan att egentligen glänsa.. kanske är det den typ av hockey vi får se i höst? Vi vinner matcher utan att egentligen spela riktigt bra. Hoppas på det.

Jag satt ner i Arenan även denna match, rätt skönt faktiskt och kommer nog sitta ner under samtliga träningsmatcher iår, dock blir det skillnad när serien drar igång på allvar.

Hörde förresten flera stycken som sa "nej nu får det vara nog med träningsmatcher, vi går inte förrens seriestarten" så fler än 600pers resterande träningsmatcher lär det inte bli.

Snygga mål igår, Alexander låg och lurades för att sedan komma fram som gubben i lådan där på första målet, fin pass av Nybeck.! andra målet var ju helt klart snyggast, tror att vi kan ha stor nytta av killen som inte fick förnyat förtroende i Troja. Tredje målet var inget att snacka om, pang stolpe in och förredetta Almtuna keepern hade inte en chans!

Tänkt på att det är en hel del spelare som blir kickade redan innan säsongen ens har börjat, Örebro, Malmo och nu även Leksand har spolat spelare..

om vi är obesegrade även ikväll? tveksamt.

om någon vet hur man skapar ett forum eller gästbok på blogg.se SÄG TILL

//Robin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: