Oskarshamn lyser vackert!

Igår brann båten där nere, och jag är ju självklart snabbt på plats för att kolla läget, nyfiken och oskarshamnskär som jag är var jag ju tvungen att se de stor lågorna "on tha båååt" men vad jag såg så kom det lite rök + att en brandbil fanns på plats.. jag frös och åkte besviket hem.

IK Oskarshamn har inte så många fler platser längre, det slog mej häromdan, många av lagen funderar nog på att knyta ihop säcken snart.. vart blir det av med de spelare som har dragit på sig för att skriva på någon klubb.. jag tror absolut inte att det är någon fördel med att som spelare vänta med att skriva på!

Fy vilken tråkig sportbilaga det var idag i Nyheterna.. fotboll fotboll fotboll.. fy fan va tråkigt, inte ett ljud om IKO:s försäsong träning, jag vet inte ens vilka det är som börjat träna än.. är Salo i Oskarshamn? tränar Valdix o Gynge o de andra kontraktlösa med IKO sålänge?!.. sånt tycker jag vore jäkligt intressant att veta.. men det kanske bara e jag..

Hockey VM startar snart.. vore kul om det fanns något specifikt ställe man kunde gå till för att kolla matcher.. så som lökarläkerolers har.. en "egen klubb" men det kanske är på Ninos? som jag förövrigt hittat ute på blocket..
.. annars funkar ju även kråkan.. men jag vill ha någon med lite go stämning!

//Robin



Kommentarer
Postat av: Ruskprick

Bra inlägg nu på slutet. Du borde marknadsföra dig lite bättre.

2009-04-18 @ 00:27:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: