fartfyllt på e22!

Nej den här helgen har det ännu engång stått still.. fast fasen, kanske e lika bra, håller man sig kylig så kanske en Peter Forsberg helt plötsligt dyker upp.. varken du eller jag vet.

Helgen har iallafall bjudit på ett ordentligt fint väder!! Därför har det blivit att man tagit ett par kalla för att njuta av värmen som kommit med storsteg.. helt plötsligt då så är det Hockey VM, helt logiskt på något sätt, men ändå inte.

Matchen mot öst-rasch-arna var precis som planerat, dock kunde vi kanske ägt lite mer puck i andra? Men måste får berömma Bengan, han é en skön snubbe han. som stått i svt:s hockey kväll och tagit skit av "självaste" Wikegård, att han är för oengagerad o bla bla... Men han står där i tv och säger.. "Liv står på måndag" och tv3:s halvtröga reportrar inser att de inte har något mer att fylla ut programmet med så de står där som stumma idioter.. och jag bara ler!

För min del var kvällen vit, jag fick uppdraget att köra runt på en polare för att ta oss till Västervik.. självklart skulle vi ha hans bil då min stod hemma hos mej så vackert. Dunka dunka och helt plötsligt är vi påväg hem till Oskarshamn igen.. vännen har ju självklart somnat och sover bättre än vad snövit gör när hon tryckt i sig ett äpple från den elake häxan.

PANG!!!! sa det då.. jag har nitat på bromsen och upp flyger vännen.. ruskar lite på huvudet och säger:

han - Vafan, bromsade du för en hare nu igen!!
jag - Nej, jag körde på ett rådjur
han - aha?, lever han
jag - jag vet inte jag klippte baken på honom
han - aja vänd då

klockren konversation, här har jag precis klippt mitt första rådjur och han är hur lugn som hellst.. trotts att det är hans bil!

Rådjuret var dött och låg på andra sidan vägbanan intill kanten, broms-spåren var bland de svartaste jag någonsin sätt och vi blir skit nervösa.. Står säkert en timma och velar om hur vi ska göra med rådjuret,, ringa polisen eller ta det själva eftersom att han är jägare... efter mycket om och en jävla massa men så bestämmer vi oss för att vara trogna, ringer polisen och drar därifrån.. bilen fick sig en kyss men inte mycket mer.. lär väl gå på en tusen lapp att fixa.


Gynge förresten, vågar han inte erkänna vilken klubb han ska till eller är det pappersstrul.. jävligt konstigt iallafall.. men vi hade väl också en spelare som var klar? eller hade vi? aja Gynges plats vill jag ha reda på imorgon.. annars känns det jävligt konstigt.


se upp för rådjur därute!!

//Robin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
annonser: